+31 497 531 240Dealer areaMediakitInspirationKontakt

Zonwering voor speciale raamvormen

Shutters is zeer geschikte raamdecoratie voor ramen die níet vierkant of rechthoekig zijn. Voor ovale, gegolfde, ronde, schuine en hoekige ramen passen shutters bijna nog beter dan bij ‘rechte’ ramen. Voor elk raam maken wij shutters perfect passend op maat. Voor een klein rechthoekig raam in een nieuw huis, maar ook voor ramen met bijzondere vormen. De unieke vorm van het raam blijf je zien met shutters ervoor. Waardoor dat speciale raam met shutters dé eyecatcher is.

Waar kan ik shutters kopen?

Bij een van onze dealers of in onze showroom te Eersel. De dealer of onze adviseur geeft je een uitgebreid advies. Welke montage vorm is mogelijk, welke kleur vind je het mooist en wat past bij je kozijnen en interieur. Bij jou thuis meet de specialist het raam zodat er passende shutters kunnen worden besteld. Zo ben je er zeker van dat de shutters perfect op maat zijn. En dus 100% past op je raam of ramen.

Zijn blinds (jaloezieën) ook geschikt voor speciale raamvormen?

Onze houten jaloezieën maken we, net als de shutters, altijd op maat. Alleen is een speciale vorm met blinds niet mogelijk. Wil je toch blinds voor bijvoorbeeld een rond raam plaatsen? Het is meestal wel mogelijk met montage óp de dag. De bijzondere vorm van je raam is dan bij gesloten toestand niet zichtbaar, in tegenstelling tot bij shutters.