+31 497 531 240Dealer areaMediakitInspirationKontakt

Shutters voor dakraam collectie

Bij JASNO hebben we een oplossing voor ieder raam. Of het nu gaat om de woon- of slaapkamer, of de kleinste ruimtes van het huis. Wij bieden voor iedere ruimte een passende oplossing.

Shutters ideaal voor Velux dakramen

Een veelgevraagd product! Wil je eens wat anders dan rolgordijnen voor je dakramen? Zoek je raamdecoratie voor je (Velux) zolderramen? Bij dakramen creëer je met shutters een prachtige lichtinval.

Onze houten Primewood shutters passen op ieder dakraam en zijn daardoor uitstekend geschikt als zonwering voor een dakraam op bijvoorbeeld de zolder. Ongeacht het merk dakraam, het formaat of de constructie. De bediening van de shutters is mogelijk met stokje of met verborgen bediening (silent view).

Een zogenoemde jachtsluiting van de dakraam shutters voorkomt dat de panelen ongewild openklappen, maar zijn ideaal als je een keer bij het raam zelf moet zijn, bijvoorbeeld om het schoon te maken.

Kies uit een een breed scala aan stijlvolle lak- en beitskleuren. Witte shutters zijn het meest verkocht, maar ook zwart en grijs zijn populaire kleuren. Kies uit lamellen in de breedtematen S, M, L. Hoe smaller de lamel, hoe ‘klassieker’ de shutter, hoe breder de lamel, hoe ‘moderner’ de shutter meestal oogt. Zeker als je kiest voor shutters zonder de bedieningsstok ogen shutters al snel ‘strakker’.