+31 497 531 240Dealer areaMediakitInspirationKontakt

Blaas je keuken nieuw leven in met raamdecoratie

Lekker kokkerellen, genieten van een heerlijk diner en goed gezelschap… In de keuken, daar leef je. Met raamdecoratie zorg je in de keuken voor een ongedwongen atmosfeer. Dankzij hun compromisloze kwaliteiten zijn de raamdecoratie producten van JASNO de ideale raambekleding voor in de keuken. Zo nemen jaloezieën niet teveel ruimte in beslag, zorgen ze voor veel lichtinval en kunnen ze de keuken ook koelen en verduisteren. Met de mogelijkheid om shutters te monteren op een railsysteem, kun je JASNO raamdecoratie bovendien ook plaatsen in een keuken met openslaande tuindeuren!

Haal de natuur je keuken in met shutters of blinds

Kook je vaak met biologische producten of houd je van natuurlijk en gezond? Dan kan het uiterlijk van je keuken niet achterblijven. Gebruik natuurlijke materialen voor de aankleding van je keuken en vergeet hierbij de raamdecoratie niet. Onze shutters en blinds zijn leverbaar in het duurzame Paulownia hout. Met een beitstint blijft bovendien de houtstructuur zichtbaar en benadruk je het gebruik van natuurlijke materialen extra in de keuken. Uiteraard is het kiezen van een lakkleur ook mogelijk.

Schone raamdecoratie in de keuken

In de keuken liggen stof en vette aanslag voortdurend op de loer. Het is belangrijk om je raambekleding in de keuken zo schoon en hygiënisch mogelijk te houden. JASNO raamdecoratie reinig je gemakkelijk en snel.

Zo maak je shutters in luttele seconden eenvoudig stofvrij met een plumeau of Swiffer. Voor iets hardnekkigere vlekken gebruik je een licht vochtige doek. Je veegt de vlekken en aanslag dan eenvoudig van de lamellen af. Zo blijft er tijd over om extra lekkere gerechten te maken en te genieten van de mooie lichtinval in de keuken.